Magyar Falu Program

 

 

Magyar Államkincstár

Magyar Falu Program

 

Népszámlálás 2022

 

 
 

Kikelet szálláshely

EFOP-1.5.3-16-2017-00067

Nemzeti Művelődési Intézet

Általános Információ

Helyi választási Iroda vezetője:  Dudásné dr. Géczi Erika jegyző

Címe: 3346 Bélapátfalva, József Attila út 19.

Elérhetősége: 36/554-300; 36/554-301

e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Bükkszentmárton Helyi Választási Bizottság tagjai

Elérhetőség: 3346 Bükkszentmárton, II. Rákóczi F. út 78.

Tel.:36/554-300

E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy Attiláné                                  választott tag, elnök

Magyarné Grósz Erika Anna           választott tag, elnökhelyettes

Bíró Zoltánné                                   választott tag

Laboda Marietta                              választott tag

Szabó Györgyi                                 választott tag

Bajzát Gáborné                                póttag

Dudásné Tuza Mária                       póttag

 

Határozatok:

Szavazókörök kialakítása

Az elmúlt hónapok során a járási hivatal előtérbe helyezte az elektronikus ügyintézést és elektronikus kapcsolattartást (cégkapu, e-papír szolgáltatás, ügyfélkapu) azokban az ügyekben melyek esetében nem feltétlenül válik szükségessé a személyes kontakt. Tapasztalataink alapján az eügyintézés alkalmazása a fertőzés terjedésének csökkentő-, és az egészségügyi biztonsági intézkedések betartását elősegítő hatását sikerül elérni mind az ügyfelek, mind a hatóság oldalán.
Folyamatosan biztosítjuk ügyfeleink számára azon lehetőséget, miszerint kérelmeiket a Járási hivatal által kihelyezett iratgyűjtő ládában történő elhelyezéssel nyújthatják be, ezzel is elkerülve a személyes érintkezést.
A központi időpontfoglalás lehetősége az ügyfelek részére kényelmesebbé teszi az ügyintézést, hiszen előre lefoglalt, számukra megfelelő időpontban, várakozás nélkül intézhetik okmány- és járművel kapcsolatos ügyeiket.
A koronavírus járványra való tekintettel megvizsgáltuk a települési ügysegédi feladatellátást is. A fertőzés veszély csökkentése érdekében az alábbi települési ügysegédi ügyfélfogadási időt határozom meg 2020. november hónapjától:

Magyar államkincstár