Népszámlálás 2022

 

 
 

Magyar Államkincstár

Magyar Falu Program

 

Ügyintézés

 

Kikelet szálláshely

Nemzeti Művelődési Intézet

EFOP-1.5.3-16-2017-00067

Tisztelt lakosság!

Bükkszentmárton Község Önkormányzata a kóbor ebek befogadására és ebrendészeti feladatok ellátására megállapodást kötött a Borsod Állatvédő Alapítvánnyal.

A Borsod Állatvédő Alapítvány munkatársai, önkéntesei heti rendszerességgel végzik a település bejárását és a gazdátlan, kóborló kutyákat ellenőrzik (chip leolvasása), beazonosíthatóság hiányában beszállítják az alapítvány rudabányai telepére és gondozásba veszik.

Ember megmarása esetén az alapítvány vállalja az eb hatósági karantén alatti megőrzését, továbbá a gazda jelentkezése esetén az állat kiadását.

A Borsod Állatvédő Alapítvány a település közigazgatási területéről beszállított/befogadott ebeket 45 napig tartja és azon túl is mindaddig, ameddig az állatnak megfelelő gazdát nem találnak. A településről beszállított ebek egyike sem kerül elaltatásra, tartása biztosítva van gazdához juttatásig, vagy elhullásig.

A befogott eb csak abban az esetben kerül vissza a gazdához, ha az minden kétséget kizáróan igazolni tudja a tulajdonjogot (oltási könyv, regisztrált chip saját névre).

Amennyiben kóbor ebet észlel, bejelentést tehet a Borsod Állatvédő Alapítvány

alábbi telefonszámán: Kemény Beáta: +36 30 528 4076.


 

 

Magyar államkincstár